fbpx
  • bitcoinBitcoin$26,982.00-0.61%
  • ethereumEthereum$1,617.40-1.43%
  • elrond-erd-2MultiversX$25.52-1.75%

TOKERO emite un token! Compania romaneasca este evaluata la 15 milioane de euro

 

TOKERO, platforma romaneasca crypto, inaugurata in 2017, a scos un nou raport pentru anul 2021, in aceasta fiind evaluata la 15 milioane de euro. Cifrele prezentate sunt pozitive, 2021 fiind cel mai bun an pentru compania romaneasca.

 

Cum s-a concretizat aceasta crestere in 2021?

Astfel, cifra de afaceri a platformei romanesti a crescut de 125 ori, fata de anul 2019, ajungand la 2,5 milioane de euro.

Numarul de clienti a ajuns la peste 30 de mii, o crestere de 5,5 ori fata de 2019.

Volumele tranzactionate s-au ridicat la 75 milioane de euro pe tot parcursul anului 2021, fata de 25 milioane de euro pentru 2020.

Putem spune ca anul 2021 a fost un an foarte bun, TOKERO lansand, de asemenea, un nou segment business intampinat cu entuziasm de fanii crypto: listarea de proiecte noi in pre-sale.

Astfel, pentru 4 proiecte (Humans.AI, WAM, BH Network si AtlasNavi) au reusit sa stranga suma de 2 milioane de dolari.

Totodata, 2021 a fost si anul in care TOKERO a avut prima runda de finantare.

Personalitati celebre precum Razvan Munteanu, Cristian Onetiu sau Avi Cicirean au contribuit la evenimentul cumulat si cu o campanie de rebranding: LDV Exchange devenind TOKERO Crypto Exchange.

 

Ce urmeaza pentru TOKERO?

A doua runda de finantare este in discutii si va fi una deschisa publicului larg, spre deosebire de prima, care a fost una cu circuit inchis.

 

„Ne propunem sa strangem 1,5 milioane de euro, din care deja am securizat jumatate. Facem din acest moment publica runda, intrucat ne dorim sa atragem investitori si din afara comunitatii noastre, cu siguranta vor fi surprize placute”

…a mentionat CEO-ul si co-founder-ul Marius Morra. Tot el a adus in discutie si faptul ca TOKERO vrea sa lanseze token-ul platformei in 2022!

Pregatim o lansare foarte asteptata de comunitatea noastra: Lansarea TOKERO TOKEN – un token utilitar pe modelul $BNB de la Binance, $CRO de la Crypto.com, imbinat cu $POLS, tokenul nativ al launchpadului Polkastarter.

… a mai precizat acesta.

CEO-ul TOKERO a declarat, in exclusivitate pentru Cryptonita, ca produsul de care este cel mai incantat pentru viitor este TOKERO TOKEN, deoarece in jurul acestuia se va contura intreg ecosistemul companiei romanesti.

 

Click aici si descarca raportul complet!

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *