fbpx
  • bitcoinBitcoin$65,087.002.01%
  • ethereumEthereum$4,265.5010.42%
  • ElrondElrond$253.267.70%

Paxos atrage investitori importanți într-o nouă rundă de investiții

paxos

Oficialii Paxos, un provider de infrastructură blockchain, au declarat că printre numele care au participat la runda de investiții ce s-a finalizat prin strângerea a 300 de milioane de dolari apar Bank of America, FTX și Coinbase Ventures.

Alte companii importante ar fi PayPal Ventures și Mithril Capital. Cei de la Paxos au reușit să strângă peste 540 de milioane de dolari în mai multe runde de acest tip.

“We’re defining this space and are excited to grow our enterprise solutions beside these market leaders.”

… a declarat CEO-ul Paxos, Charles Cascarilla. Paxos a început să ofere infrastructura necesară pentru serviciile crypto furnizate de Venmo, aplicația de plăți a celor de la PayPal. Alți clienți ai Paxos sunt Credit Suisse, Revolut și Societe Generale.

Într-un interviu cu CoinDesk în aprilie, Cascarilla a afirmat că aceea ultimă rundă de investiții asigură existența Paxos pentru următorii 5-10 ani.

Un partener al Founders Fund, alt investitor important, a descris Paxos ca un operator de infrastructură blockchain de încredere și serios, iar supunerea companiei la reglementările locale reprezintă un punct forte și o face credibilă în ochii investitorilor instituționali majori.

Cei de la Paxos plănuiesc să lanseze Paxos National Trust Bank și să aplice pentru o autorizație de bancă la autoritatea SEC din SUA. Similar, Paxos a aplicat recent pentru o licență de tip ”instituție de plată.”

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *