fbpx
  • bitcoinBitcoin$16,851.452.35%
  • ethereumEthereum$1,265.334.28%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$43.071.58%

Parteneriat exclusivist intre Binance si Cristiano Ronaldo

Binance a anuntat un parteneriat cu Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai importanti sportivi din lume. Intelegerea anuntata urmeaza sa implice crearea si vanzarea unei colectii NFT bazate pe celebrul jucator de fotbal.

NFT-urile CR7 ale lui Cristiano Ronaldo

Intr-o miscare menita sa revolutioneze piata NFT, Cristiano a semnat un contract de sponsorizare cu popularul exchange crypto, Binance. Superstarul portughez a avut o cariera impresionanta, care s-a intins pe durata mandatelor la Manchester, Madrid si Torino. In peste doua decenii de activitate, atacantul in varsta de 37 de ani a castigat o multime de distinctii, care il plaseaza la varful celui mai popular sport din lume, fiind printre cei mai populari sportivi.

Binance si Cristiano au anuntat acest parteneriat folosind pe diverse platforme de socializare. In cadrul acordului anuntat, legenda fotbalului Cristiano Ronaldo va colabora cu platforma crypto pentru a crea o colectie exclusiva de NFTs. Noile vor fi disponibile doar pe platforma BinanceNFT.

Deal-ul urmeaza sa se bazeze pe popularitatea lui Cristiano si pe milioanele de fani ale acestuia avand ca obiectiv construirea unei comunitati vibrante, pe iteratia web3 in parteneriat cu Binance. Afacerea va avea loc in ciuda faptului ca piata crypto se afla in prezent in mijlocul unei crize.

Revolutia digitala in sport

Lumea a asistat la ascensiunea multor sportivi si echipe care si-au valorificat statutul si bazele de fani. Asa cum s-a evidentiat in multe deal-uri anterioare, companiile crypto au inceput sa se asocieze cu sportivi de top pentru a crea colectii exclusive.

In mod similar, s-a observat ca si multe echipe au privit spre viitor, mai multe echipe au semnat acorduri de sponsorizare si parteneriat cu companii crypto din intreaga lume.

In trecut, Binance a incheiat parteneriate cu personalitati sportive precum Toni Kroos de la Real Madrid si “Iron” Mike Tyson. In mod similar, Lionel Messi, una dintre celelalte vedete ale fotbalului, a incheiat un contract de sponsorizare cu compania de “crypto fan tokens“, Socios.

De asemenea, Socios a incheiat parteneriate cu echipe precum Leeds United, Westham, PSG si Juventus pentru a emite fan tokens. Aceste acorduri au dus la o implicare si mai mare a fanilor in cluburile respective si la formarea unor comunitati dinamice.

Pe masura ce sportul continua sa atraga multimile, astfel de parteneriate vor continua sa creasca de la o zi la alta. Ca urmare, multe colectii unice de NFT bazate pe sportivi vor ajunge cu siguranta in piata, pe platformele NFT.

Avand in vedere sentimentul “bearish” de pe piata NFT si interesul in usoara scadere, miscarea lui Cristiano este menita sa revitalizeze industria.

Luand in calcul notorietatea si succesul lui Cristiano ca brand, mutarea este un castig sigur pentru ambele parti implicate. Rezultatul parteneriatului va duce, probabil, la multe tranzactii similare pentru alti sportivi si echipe care vor incerca sa profite de statutul lor.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *