fbpx
  • bitcoinBitcoin$62,113.001.76%
  • ethereumEthereum$3,423.951.11%
  • elrond-erd-2MultiversX$62.301.82%

Pachet de acțiuni al Studioului Audiovizual FC Barcelona cumpărat cu 100 milioane de euro

FC Barcelona a semnat un acord cu Socios.com pentru cumpărarea unui pachet de 25% din studioul audiovizual al echipei de fotbal pentru suma de 100 de milioane de euro.

Parteneriatul a venit ca urmare a creşterii veniturilor echipei pentru a cumpăra noi jucători. Înainte de aceasta, clubul i-a acordat companiei americane de capital privat Sixth Street încă 15% din drepturile sale TV LaLiga, oferindu-i celei dintâi o poziție totală de 25%.

Între timp, în calitate de partener tehnologic, Socios.com se va alătura echipei de fotbal pentru a-și dezvolta strategiile Web3 aducând servicii de blockchain şi NFT pentru fanii fotbalului.

Chiliz, compania de tehnologie și proprietarul Socios.com, va achiziționa o investiție strategică în Barca Studios, se subliniază în acord. Ca parte a acestuia, Barca va primi asistență de la Socios.com pentru a crea noi relații digitale cu cei 400 de milioane de susținători la nivel mondial.

Chiar luna trecută, Benfica, cel mai mare club de fotbal din Portugalia, a introdus și un token de fan în parteneriat cu Socios.com. AEG, cea mai mare companie de sport și divertisment live din lume, a anunțat, de asemenea, o nouă alianță de marketing cu platforma principală de implicare a fanilor pentru turneul inaugural al AEG, Soccer Champions Tour, care s-a încheiat pe 30 iulie.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *