fbpx
  • bitcoinBitcoin$65,087.002.01%
  • ethereumEthereum$4,265.5010.42%
  • ElrondElrond$253.267.70%

OpenSea lansează o aplicație mobile pe Android și iOS

opensea marketplace

Marketplace-ul NFT OpenSea a lansat o aplicație pe mobil pentru Android și iOS joi, 16 septembrie. Aplicația permite utilizatorilor să se logheze pe conturile lor și să beneficieze de aceleași funcții prezente pe platforma online.

Cei de la OpenSea nu au anunțat însă lansare aplicației pe Twitter sau alte canale media, ci doar printr-un videoclip publicat pe canalul lor de YouTube. Nu este clar de ce aceștia au lansat aplicația în acest mod, și nici nu au comentat decizia până la momentul actual.

În luna august, volumul de trading pe OpenSea a depășit 1 miliard de dolari, iar platforma găzduiește acum majoritatea trading-ului de NFTs de pe piața crypto, conform datelor The Block.

E important de menționat totuși că userii nu pot momentan să cumpere și să vândă NFT-uri prin intermediul aplicației pe mobil. Acest lucru are legătură cu faptul că magazinele de aplicații de pe Android și iOS au diferite politici monetare ce vizează achizițiile in-app.

Aplicația poate însă totuși oferi posibilitatea unor noi utilizatori să răsfoiască catalogul de NFT-uri de pe OpenSea, fără a fi nevoiți să aibă prea multe cunoștințe legate de piața crypto, wallets și tehnologia blockchain.

Legat de OpenSea, cu doar câteva zile în urmă un angajat al companiei a fost forțat să demisioneze după ce s-au găsit dovezi cum că acesta a fost implicat în activități de tip inside trading. Puteți citi mai multe detalii despre acest subiect într-un articol precedent.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *