fbpx
  • bitcoinBitcoin$20,881.00-1.97%
  • ethereumEthereum$1,199.66-2.33%
  • ElrondElrond$56.05-3.53%

OneFootball primeste finantare de 300 de milioane de dolari de la Animoca Brands și Liberty City Ventures

OneFootball, o aplicație media de fotbal care oferă scoruri live, statistici și știri a devenit cea mai recentă entitate din sport care a intrat în lumea crypto. Pe lângă strângerea de fonduri de 300 de milioane de dolari, compania a înființat un joint venture numit OneFootball Labs.

OneFootball Labs va permite echipelor, federatiilor si jucatorilor sa lanseze active digitale si fan tokens bazate pe tehnologia blockchain. Suporterii vor putea achizitiona si stoca obiecte de colecție cu adresa lor de email si un card de credit.

Lucas von Cranach, Fondator și CEO al OneFootball a prezis că fotbalul și tehnologia blockchain vor fi profund conectate în viitor:

Credem că viitorul fotbalului departe de tribune și în afara terenului va fi descentralizat și construit pe web3, redând dreptul de proprietate asupra datelor și a activelor digitale fanilor.
Cu cei peste 100 de milioane de utilizatori activi, OneFootball se numără printre entitățile de top în domeniul său. Conține statistici de fotbal din 200 de ligi în 12 limbi diferite. Având în vedere popularitatea sa, nu este de mirare că firme de capital de risc renumite precum Animoca Brands, Liberty City Ventures, Dapper Labs și Quiet Capital au condus investiția de milioane.
Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.