fbpx
  • bitcoinBitcoin-0.04%
    $22,962.00
  • ethereumEthereum-1.79%
    $1,578.94
  • elrond-erd-2MultiversX-1.19%
    $43.41

Elon Musk a vândut acțiuni Tesla in valoare de 3,95 miliarde de dolari

SEC dezvăluie că Elon Musk a vândut peste 3,95 miliarde de dolari. Până acum, Elon nu a explicat motivul acestei vânzări. Cu toate acestea, acțiunile Tesla continuă să coboare. Acestea au scăzut 2,93% în ultimele 24 de ore și cu încă 0,68% după orele de program.

Elon Musk se ocupă în prezent de tranziția Twitter spre o nouă conducere. Musk s-a oferit inițial să cumpere Twitter la 44 de miliarde de dolari. Acest lucru echivalează cu un preț de 54,20 USD per acțiune. Cu toate acestea, Musk s-a retras din înțelegere susținând că Twitter a ascuns problemele pe care le au cu conturile fake și boți. Twitter l-a dat în judecată pe Musk pentru a-l forța să cumpere compania la oferta inițială.

 

Ultima dată când Musk și-a vândut acțiunile Tesla, a fost implicat într-o luptă juridică cu Twitter . El și-a informat urmăritorii că vânzarea este o pregătire pentru un scenariu de urgență în cazul în care Twitter îl obligă să încheie afacerea. El a mai declarat că nu își va mai vinde acțiunile pentru o perioadă lungă de timp.

De atunci, Musk a informat consiliul de administrație Twitter că va achiziționa compania la prețul inițial. El l-a concediat pe CEO , CFO și mulți directori seniori împreună cu consiliul de administrație. Cu toate acestea, în ciuda numărului record de accesări, compania are dificultăți financiare. Mai multe companii importante precum United Airlines, Pfizer și Audi și-au retras reclamele de pe platformă.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *