fbpx
  • bitcoinBitcoin$17,154.301.76%
  • ethereumEthereum$1,288.631.81%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$43.831.87%

O curte din New York permite Voyager Digital sa returneze 270 milioane dolari clientilor

O curte judecatoareasca din New York i-a permit platformei crypto Voyager Digital sa turneze clientilor 270 milioane de dolari ce se aflau in conturi de custodie la Metropolitan Commercial Bank (MCB).

Fondurile de la MCB erau tinute de catre Voyager in numele clientilor. Curtea a decis ca s-au oferit suficiente probe pentru a demonstra ca fondurile pot fi returnate clientilor.

In ciuda acestei victorii, mai ramane o problema majora – cum vor fi impartite 1,3 miliarde de dolari in bunuri digitale de pe platforma intre creditori.

Joshua Sussberg, avocatul Voyager, a declarat curtii ca oferta FTX de a fi cumparati este cea mai mica dintre toate cele primite si ca negociaza cu FTX pentru o intelegere mai buna.

Voyager Digital a depus actele pentru a declara oficial faliment in New York, la scurt timp dupa ce Three Arrows Capital a fost fortat sa lichideze activitatea in Insulele Virgine Britanice.

Three Arrows Capital nu a reusit sa plateasca suma datorata de 650 milioane de dolari catre Voyager. CEO-ul FTX, Sam Bankman-Fried si alte companii s-au oferit sa cumpere bunurile Three Arrow Capital.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *