fbpx
  • bitcoinBitcoin$37,421.001.14%
  • ethereumEthereum$2,035.750.37%
  • elrond-erd-2MultiversX$43.48-1.53%

Mai putina infractionalitate, surfing si Bitcoin au ajutat la cresterea numarului de turisti in El Salvador

Presedintele El Salvadorului, Nayib Bukele, atribuie cresterea numarului de turisti in tara sa surfingului, scaderea numarului de infractiuni, si adoptiei Bitcoin.

El Salvador este una dintre cele 15 tari care au resit sa inregistreze incasari din turism similare cu cele de dinaintea pandemiei, potrivit World Tourism Organization.

Bukele a scris pe Twitter: “Doar cateva tari au fost capabile sa-si readuca turismul la nivelul de dinaintea pandemici. Si aici e vorba de turism international, deci, motivele principale sunt Bitcoin si surfingul.”

Potrivit WTO, El Salvador si-a crescut veniturile din turism cu 6% comparativ cu 2019.

Raportul confirma ceea ce autoritatile din El Salvador sustin de ceva timp – ca includerea bitcoinului in tara a avut efecte pozitive. In luna februarie, ministrul turismului, Morena Valdez, a declarat ca industria turismului a crescut cu 30% de cand bitcoinul a fost introdus in tara.

Statisticele arata ca rata de infractionalitate in El Salvador a scazut semnificativ fata de anul 2020. De asemenea, cand vine vorba de surfing, El Salvador are unele dintre cele mai bune valuri din lume pentru asta.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *