fbpx
  • bitcoinBitcoin$37,329.001.14%
  • ethereumEthereum$2,035.630.77%
  • elrond-erd-2MultiversX$43.38-1.49%

O clădire din Los Angeles va fi redenumită drept arena Crypto.com

crypto.com los angeles

Stadionul ”Staples Center” din Los Angeles își va schimba numele în ”Crypto.com Arena,” în ziua de Crăciun a anului acesta, conform unui anunț oficial publicat chiar pe site-ul centrului.

Exchange-ul crypto bazat în Singapore a cumpărat drepturile de redenumire timp de 20 de ani pentru 700 de milioane de dolari, conform unui articol publicat de LA Times. Acest număr este unul dintre cele mai mari din industria sportului.

Clădirea își va schimba deci numele pe 25 decembrie, în aceeași zi când va găzdui meciul dintre Los Angeles Lakers și Brooklyn Nets. Schimbarea numelui stadionului, care poate găzdui mai multe tipuri de evenimente sportive, va fi acompaniată și de schimbări de nume a semnelor și marcajelor din zonă.

Crypto.com este de asemenea un partener oficial al Los Angeles Lakers și LA Kings, conform aceluiași contract. Compania AEG, cei care dețin și operează Staples Cente, dețin și alte clădiri celebre din lume, cum ar fi O2 din Londra și Mercedes Platz în Berlin.

“In the next few years, people will look back at this moment as the moment when crypto crossed the chasm into the mainstream.”

… a declarat CEO-ul Crypto.com, Kris Marszalek, care spune că decizia celor de la AEG a fost una extrem de inspirată, din moment ce următorul deceniu ”aparține” sectorului crypto.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *