fbpx
  • bitcoinBitcoin$17,157.351.83%
  • ethereumEthereum$1,288.541.91%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$43.851.95%

Noul parteneriat dintre Spring și Bondly ar putea avea un impact uriaș asupra economiei NFTs

 

Spring (cunoscut anterior ca Teespring) și Bondly, provider de soluții NFT, au anunțat astăzi noul lor parteneriat care urmărește să permită creatorilor de NFTs să-și vândă creațiile digitale și fizice, folosind platforma Spring.

Mai mult, Bondly va pune la dispoziție expertiza pentru a dezvolta noi ”experiențe digitale” dintre creatori și fani. 

Peste 2 miliarde de dolari au fost cheltuiți pe NFTs în Q1 al anului 2021 – o creștere de aproximativ 2100% din Q4 al anului 2020, așa că există multe oportunități de a face profit pentru creatorii individuali.

Aceste noi capabilități NFT urmăresc să stimuleze creatorii să producă opere autentice și să fie răsplătiți pentru acestea.

Creatorii vor putea acum beneficia de funcțiile sociale furnizate de Spring, în combinație cu tehnologia Bondly pentru a vinde NFTs accesibili de fani de pe tot globul, cu doar un clic.

Asemănător cu ce oferă prin serviciile Digital Products, Spring va furniza creatorilor o platformă în care să-și poată vinde NFTs, folosind canalele sale de distribuție pentru a prezenta fanilor oportunitatea de a le cumpăra.

Bondly va susține următoarea generație de colectabile digitale și va transforma platforma într-un centru pentru influenceri și alții care vor să mențină contactul cu fanii prin utilități și tehnologii Bondly.

Parteneriatul dintre Spring și Bondly urmărește să aducă fanii mai aproape de creatori.

Bondly a avut un impact major asupra popularității NFTs, la începutul anului, fiind primul care a promovat produse unice, în parteneriate cu influenceri, muzicieni și artiști.

De exemplu, Bondly a creat și distribuit seria limitată de NFTs a YouTuberului Logan Paul, generând 1.3 milioane de dolari în vânzări în primele 30 de minute.

Platforma celor de la Spring permite utilizatorilor să creeze ”magazine sociale” în care creatorii își pot vinde produsele prin intermediul canalelor sociale prin care au devenit populari, incluzând TikTok, Instagram și YouTube.

Aceste parteneriate au adus o explozie în popularitatea platformei, cu peste 450,000 de creatori verificați care s-au înregistrat pentru a-și construi propriile magazine eCommerce.

A existat o creștere masivă în activitate pe platformă în anul 2020, cu o creștere a numărului de creatori de 135%, împreună cu o creștere de 92% a creatorilor care vând activ produse pe platformă.

Spring a făcut posibil ca peste 30 de creatori să devină milionari ca rezultat al vânzării de produse pe platformă.

 

“Spring and Bondly are perfect partners because we see NFTs as a fan engagement tool and work to create tailored, perk-enabled NFTs to increase the market value for creators. We focus on quality first, so that each NFT will stand the test of time and maintain its value to the fan, ensuring their perception of each creator not only remains as good as before the sale but also actually enhances how they feel about them.”

 

… a declarat CEO-ul Bondly, Brandon Smith.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *