fbpx
  • bitcoinBitcoin1.34%
    $28,662.00
  • ethereumEthereum-0.52%
    $1,808.13
  • elrond-erd-2MultiversX-3.84%
    $43.01

Netflix va lansa un documentar legat de cuplul ce a reușit să fure 4.5 miliarde de dolari în crypto

netflix

După cum am detaliat într-un articol precedent, un cuplu a fost acuzat de spălare de bani în urma unui hack al exchange-ului Bitfinex ce a avut loc în 2016 și care a dus la pierderea a 4.5 miliarde de dolari. Netflix va imortaliza acum acțiunile acestora prin intermediul unui documentar.

Conform anunțului oficial publicat vineri, 11 februarie, Netflix i-a cerut directorului de film Chris Smith, cunoscut pentru ”Tiger King” și “FYRE: The Greatest Party That Never Happened” să conducă producția documentarului. Acesta va fi ajutat de scriitorul și producătorul Nick Bilton.

”Ilya ’Dutch’ Lichtenstein și Heather Morgan au fost arestați în New York City marți, 8 februarie, și se confruntă acum cu acuzații de spălare a 120,000 de monede BTC legate de hack-ul din 2016 a unui exchange de monede virtuale.”

… spun cei de la Netflix în anunț. Morgan e un rapper în devenire (așa spune ea cel puțin), iar Lichtenstein este un cofondator al unui startup pe nume Mixrank. Femeia a început să fie luată peste picior pe rețelele de socializare pentru aroganța sa în urma arestului de săptămâna trecută.

Departamentului Justiției din SUA (DOJ – Department of Justice) i-a arestat pentru suspiciunea de spălare de bani, confiscând 94,636 monede BTC din wallet-urile lor, până la momentul actual. Valoarea actuală a monedelor este de peste 4 miliarde de dolari.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *