fbpx
  • bitcoinBitcoin$16,218.95-2.02%
  • ethereumEthereum$1,172.91-3.52%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$42.35-3.18%

NBA încheie un nou parteneriat cu Sorare pentru Fantasy NFT

NBA încheie un nou parteneriat cu NFT Sorare. Colaborarea va duce la construirea unei noi platforme gamified fantasy care va fi lansată anul viitor. Astfel va exista primul fantasy NFT oficial NBA, construind primul joc de baschet digital cu licenţă oficială gratuit şi tokenizat. Sorare are în portofoliu o mulţime de sporturi majore și și-a lansat acum pagina de destinație pentru a se abona la actualizările prin e-mail.

Jocul le va oferi fanilor o nouă oportunitate de a interacționa cu liga și de a concura printr-o experiență unică de joc fantastic, care oferă utilizatorilor posibilitatea de a crea o gamă de obiecte de colecție digitale bazate pe NFT, reprezentând jucătorii și echipele lor preferate pentru a câștiga puncte pe baza realității. Performanța în viață a jucătorilor NBA. Ca parte a parteneriatului, Sorare va avea dreptul de a utiliza siglele oficiale ale ligii și echipelor NBA în produsele sale.

„Parteneriatul nostru cu Sorare le va oferi fanilor NBA o modalitate cu totul nouă de a interacționa cu echipele și jucătorii noștri”, a declarat comisarul NBA Adam Silver. „Cu platforma fantastică NFT în curs de dezvoltare a Sorare, vedem oportunități semnificative de a ne extinde comunitatea de fani și de a crește baschetul NBA din întreaga lume.”

„Baschetul este unul dintre cele mai populare sporturi din lume și suntem încântați să aducem fanii și mai aproape de echipele și jucătorii lor preferaţi prin Sorare: NBA”, a declarat Nicholas Julia, Co-fondator și Chief Executive Officer la Sorare. „NBA a fost în fruntea experiențelor digitale și a obiectelor de colecție, iar jocul nostru oferă fanilor de baschet experiența supremă de divertisment sportiv, unde pot juca ca un manager general, își pot deține jocul și pot promova conexiuni în lumea reală.”

Sorare a început cu fotbalul european, îmbinând conceptele de sport fantasy cu NFT. Platforma este lider pe piaţa în industria sporturilor fantasy pe blockchain și a stabilit o puternică colaborare cu diferite cluburi sportive. Astăzi, lista de fotbal a lui Sorare se apropie rapid de 300 de cluburi de diferite dimensiuni din întreaga lume.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *