fbpx
  • bitcoinBitcoin$30,082.00-1.03%
  • ethereumEthereum$2,049.25-1.27%
  • ElrondElrond$99.530.32%

MoonPay tocmai a cumpărat un CryptoPunk pentru 3 milioane de dolari

moonpay

MoonPay, firma crypto evaluată la 3.4 miliarde de dolari a cumpărat ieri, 6 ianuarie un NFT rar din colecția CryptoPunks pentru 900 Ether, sau 3 milioane de dolari. NFT-ul în cauză este CryptoPunk #2681.

Achiziția a fost făcut prin intermediul unui cont folosit anterior de companie pentru a cumpăra mai multe NFT-uri pentru diverse vedete, printre care Snoop Dogg, Martin Garrix, Diplo și Jimmy Fallon.

Până acum însă, cei de la MoonPay s-au focusat în cea mai mare parte pe colecția BAYC (Bored Apes Yacht Club). Aceștia cumpără NFT-uri și apoi le transferă în wallet-urile diverselor vedete contra unui comision. Serviciile MoonPay au fost utilizate și de personalități ca Post Malone.

Datele OpenSea arată că aceasta este de fapt a doua achiziție a unui NFT CryptoPunk, prima fiind inițiată acum aproximativ o lună și implicând #4222 din colecție.

Conform datelor CryptoSlam, colecția CryptoPunks este de obicei în top 5 vânzări zilnice, aflându-se astăzi pe locul 3 cu un volum de trading de 5.3 milioane de dolari.

Aceasta este în mod uzual depășită de BAYC și MAYC, care au înregistrat în ultimele 24 de ore volume de 6.5 și 5.4 milioane de dolari. Pe locul 4 se află Axie Infinity cu un volum de 4.8 milioane de dolari. Prin ”colecție” ne referim aici la NFT-urile utilizate de gameri în interiorul jocului. Acestea pot fi vândute și cumpărate ca orice alt NFT.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.