fbpx
  • bitcoinBitcoin$29,969.00-1.31%
  • ethereumEthereum$2,043.21-1.49%
  • ElrondElrond$99.420.48%

Decentraland atrage din ce în ce mai multă atenție de la investitori

decentraland

Vânzările de teren în interiorul Decentraland a explodat în ultimul timp, cel mai scump land plot ajungând la 3.5 milioane de dolari. Mania legată de aceste pământuri virtuale s-a extins și în alte jocuri de tip metavers precum Somnium Space, Cryptovoxels și Axie Infinity.

Acest lucru a atras atenția și unor companii mainstream. Samsung Electronics America va intra în spațiul metavers printr-o colaborare cu Decentraland ce va implica reconstrucția unui magazin al companiei în interiorul lumii virtuale.

Magazinul se află pe Washington Street 837 în New York City și va fi deschis în Decentraland pentru o scurtă perioadă de timp.

Menționăm totuși că interesul atras de aceste jocuri a dus la situații destul de ciudate. Axie Infinity de exemplu începe să arate ca o ”piramidă financiară,” după cum o numesc unii editori din media.

Bariera de intrare pentru cei ce vor să înceapă să joace Axie Infinity a ajuns la 1000 de dolari. Această sumă este extrem de mare dacă ținem cont și de faptul că un număr mare de jucători implicați în acest tip de jocuri provin din țări nu tocmai bogate ca Indonezia, Filipine și Thailanda.

Situația a dus la apariția unor organizații care se oferă să ajute la acoperirea acestor costuri, în schimbul unor ”contribuții” din partea jucătorilor asistați, pe parcursul unei anumite perioade de timp prestabilite.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.