fbpx
  • bitcoinBitcoin0.09%
    $22,956.00
  • ethereumEthereum-1.56%
    $1,577.22
  • elrond-erd-2MultiversX-0.65%
    $43.41

Miliardarul David Rubenstein prezice viitorul reglementării crypto

David Rubenstein este optimist când vine vorba de industria crypto. El a susţinut faptul că doar câteva dintre companiile blockchain din prezent vor avea succes în viitor. Deși unele companii au fost afectate de recenta scădere a prețurilor, industria este aici pentru a rămâne, a explicat el. Omul de afaceri a un sceptic cu privire la crypto, dar acum sprijină industria emergentă.

Acesta a spus că generația de tineri este cea care stimulează creșterea industriei.

Sunt optimist cu crypto, în sensul că cele mai mari averi se fac atunci când oamenii merg împotriva înțelepciunii convenționale. Dar chiar acum piața este la pământ. Dar am investit personal în companiile care înconjoară industria, nu doar în tokeni în sine. Dar companiile din acest domeniu servesc industria. Tinerii tind să aibă inteligența necesară pentru a începe tendințele. Nu oamenii în vârstă de 70 de ani spun „Să trecem la computerele personale”. Oamenii în vârstă de 20 de ani sunt cei care fac tendințele să se întâmple și în acest moment sunt oamenii cripto care avansează.” a mai spus acesta.

Când a fost întrebat despre propriile investiții în crypto, el a spus că a investit în Paxos. În ciuda unor presiuni care vin cu ecosistemul din prezent, el a adăugat că unele dintre companiile blockchain vor reuși.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *