fbpx
  • bitcoinBitcoin$17,134.491.57%
  • ethereumEthereum$1,288.071.61%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$43.771.66%

Mike Novogratz spune că DeFi va câștiga pe termen lung

CEO-ul Galaxy Digital, Mike Novogratz, prezice că sectorul finanțelor descentralizate (DeFi) al spațiului crypto va fi în cele din urmă pe primul loc.

Într-o discuție la forumul SALT din New York, miliardarul spune că industria DeFi va câştiga pe termen lungeşte datorită caracteristicilor sale fundamentale robuste.

„Întotdeauna spun că DeFi va câștiga pentru că este un produs mai bun. Este transparent și se reglează automat. Este cu siguranță un produs mai bun, așa că va câștiga pe termen lung. ”

CEO-ul mai spune că sectorul are încă provocarea de a stabili standarde de reglementare adecvate care ar putea preveni tipul de scădere bruscă a pieței care a avut loc în acest an.

„Îmi amintesc că am stat în fața conferinței Ethereum în 2016, am vorbit cu acest grup de tineri de dezvoltatori crypto și i-am spus: „Băieți, trebuie să vă auto-reglementați sau vor veni autoritățile de reglementare. Reglementarea a lipsit în ultimii ani. Companii precum Celsius au avut efecte negative, luând depozite de consum, depozite overnight și împrumutându-le trei, patru, cinci ani, cu o nepotrivire între active și pasive de negestionat. Și nu vreau să mă aleg doar pe [Celsius]. Sunt 15 companii de genul ăsta. Dacă nu era ilegal, era o prostie…

Autoritățile de reglementare se aflau în birourile multora dintre aceste companii și fie nu aveau instrumentele, nu aveau putere, nu aveau previziune și așa că nu le dau nici autorităților de reglementare un permis în privința asta.” a transmis Mike Novogratz

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *