fbpx
  • bitcoinBitcoin$29,899.00-1.57%
  • ethereumEthereum$2,040.13-1.68%
  • ElrondElrond$99.220.06%

MicroStrategy inca bullish pe Crypto, in fata unui potential Loss de 330 de milioane de dolari

 

Pretul Bitcoin a scazut sub cel mediu de cumparare al MicroStrategy, mutand pariul Crypto al companiei in zona rosie. 

 

Atat MicroStrategy, cat si filialele sale detin in prezent peste 130.218 BTC. Avand in vedere scaderile recente din piata, se estimeaza o potentiala pierdere de aproximativ 330 de milioane de dolari, in cazul in care compania ar vinde acum BTC-ul acumulat.

In ciuda acestui fapt, nu a vandut inca niciun Bitcoin, avand in continuare o pozitie optimista in privinta criptomonedei.

Pretul actiunilor MicroStrategy a scazut semnificativ in ultimele doua zile. S-a inchis la 168 USD, miercuri, in scadere cu 45% fata de saptamana precedenta.

In august 2020, MicroStrategy a devenit prima companie care a achizitionat Bitcoin, reflectat si de bilantul sau. Potrivit lui Saylor, este un activ mai bun pentru o trezorerie decat alte valute.

El a adaugat,

 

„Aurul este cam invechit pentru secolul XXI. Se rezuma la un principiu foarte simplu. Se va degrada intre 2% si 4% pe an, cu siguranta in urmatoarea suta de ani.”

 

Problema cu dolarul, a mai adaugat Saylor, ar fi expansiunea politicii monetare si inflatia, care afecteaza negativ puterea de cumparare.

In ceea ce priveste investitia pe termen lung in Bitcoin, MicroStrategy a declarat ca va continua sa-l cumpere indiferent de miscarile de pret. 

Intr-un interviu, CEO-ul MicroStrategy, Saylor, a spus ca strategia sa este de a-si creste divizia de Business Software, investind concomitent si in Bitcoin. El a mentionat ca asa compania isi pastreaza cash flow-ul in exces, pe termen lung.

Desi este unul dintre cei mai mari investitori Bitcoin de pe piata publica, MicroStrategy are in continuare cele mai mari riscuri asociate cu investitiile in moneda digitala. În ciuda volatilitatii pretului Bitcoin, Saylor nu intentioneaza sa vanda holdings-urile companiei sale prea curand.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.