fbpx
  • bitcoinBitcoin$30,037.00-1.04%
  • ethereumEthereum$2,047.83-1.29%
  • ElrondElrond$99.481.18%

Celebrul YouTuber KSI a pierdut 2.8 milioane de dolari in Terra Luna intr-o singura zi

YouTuberul si rapperul britanic JJ Olatunji, mai cunoscut sub numele de KSI, a declarat joi dimineata ca cei 2,8 milioane de dolari pe care i-a investit in criptomoneda lui Do Kwon, Terra (LUNA), au ajuns acum sa valoreze mai putin de 1.000 de dolari.. Acesta spune ca pana in momentul de fata a pierdut cel putin 8 milioane de dolari in criptomonede si recunoaste ca are o dependenta de jocuri de noroc.

LUNA este o criptomoneda creata partial pentru a ajuta la mentinerea valorii stabile de 1 USD a stablecoin-ului algoritmic TerraUSD (UST). Dar UST si-a pierdut paritatea cu dolarul pe 9 mai si de atunci a scazut la doar 38 de centi. Din cauza conexiunii dintre UST si LUNA, acesta din urma a scazut de la 62 de dolari pe 9 mai la doar 1 cent.

Miercuri seara, KSI care are aproape 40 de milioane de abonati pe doua canale YouTube, a impartasit pe contul sau de Twitter crypto, cateva dintre lucrurile pe care le-a invatat investind in LUNA.

„Tocmai am pus 2,8 milioane de dolari in acea achizitie LUNA si valoreaza mai putin de 50.000. Dar e in regula pentru ca nu sunt mort. Am familia mea, prietenii si etica mea viguroasa a muncii, haha”, a scris KSI.

Aproximativ 12 ore mai tarziu, KSI a distribuit o actualizare cu privire la pierderile sale in LUNA.

 

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.