fbpx
  • bitcoinBitcoin2.01%
    $28,807.00
  • ethereumEthereum0.19%
    $1,820.81
  • elrond-erd-2MultiversX-2.40%
    $43.49

Meta renunță la NFT-uri pe Facebook și Instagram pentru a se concentra pe alte servicii

Meta Platforms, compania mamă a Facebook și Instagram, va renunța la operațiunile sale cu token-uri non-fungibili pe ambele rețele sociale, retrăgându-se din tehnologiile Web 3.0, pentru a se concentra pe alte modalități de a sprijini creatorii și afacerile, a declarat Stephane Kasriel, șeful comerțului și tehnologiilor financiare de la Meta, pe Twitter, marți.

„Renunțăm pentru moment la colecțiile digitale (NFT-uri) și ne concentrăm asupra altor modalități de a sprijini creatorii, oamenii și afacerile”, a scris Kasriel într-un tweet.

 

În locul NFT-urilor, Meta se va concentra pe „domenii în care putem avea un impact la scară mare”, a adăugat el.

Potrivit unui purtător de cuvânt al Meta, compania intenționează să-și mute investițiile din NFT-uri în serviciul său de plată, Meta Pay, și în alte funcții care permit creatorilor să câștige bani direct pe platforme. În august anul trecut, Meta a început să experimenteze cu NFT-uri pe Instagram pentru creatorii din peste 100 de țări.

Vânzările globale de NFT-uri au scăzut la 1 miliard de dolari luna trecută față de 4,3 miliarde de dolari în aprilie 2022, potrivit datelor Cryptoslam. Cu toate acestea, Amazon intenționează să lanseze o piață de NFT-uri luna viitoare, unde utilizatorii ar putea cumpăra token-uri digitale legate de active din lumea reală.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *