fbpx
  • bitcoinBitcoin-2.15%
    $22,726.00
  • ethereumEthereum-2.39%
    $1,634.04
  • elrond-erd-2MultiversX-3.25%
    $45.57

Inter Milan va avea ca sponsor principal platforma Socios

inter socios

Oficialii echipei de fotbal au anunțat că platforma Socios, care operează pe blockchain-ul Chiliz, a devenit sponsorul principal pe tricourile echipei. Acest nou parteneriat include și lansarea unui fan token pe nume INTER.

Astfel, echipa de fotbal încheie colaborarea de 26 de ani cu sponsorul lor principal Pirelli. Oficialii companiei au declarat că sunt îngrijorați de viitorul echipei și de acționarii care o dețin.

Unele zvonuri susțin că conglomeratul din spatele Inter Milan, SHG (Suning Holdings Group) a cerut mai mulți bani decât cei de la Pirelli erau dispuși să plătească. Suma cerută era de aproape 30 de milioane de dolari, în timp ce sponsorizarea pe sezonul 20/21 a costat doar 10.5.

Socios și Chiliz au intrat în parteneriat pentru suma de 20 de milioane de dolari, mai puțin deci decât suma despre care se zvonea, dar aproape dublu decât suma de anul trecut.

Comentând situația, CEO-ul Socios.com, Alexandre Dreyfus, a afirmat că aceasta este o oportunitate foarte bună pentru a atrage atenția asupra brandului său, dar și asupra industriei crypto în general.

“The Inter Milan front-of-shirt is the perfect space for us to promote the start of this new partnership and build mass awareness of the opportunities for innovation and engagement created by the $INTER Fan Token.”

… a adăugat CEO-ul. Deși fan tokens au atras critici legate de volatilitatea și chiar de use case, Drefus susține că parteneriatul va oferi posibilitatea fanilor echipei să interacționeze cu aceasta în moduri complet noi și chiar să influențeze unele decizii luate de managementul Inter.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *