fbpx
  • bitcoinBitcoin$23,950.00-0.53%
  • ethereumEthereum$1,876.32-1.18%
  • ElrondElrond$60.39-1.47%

Index-ul ILSI reuseste sa treaca de $2milioane Market Cap

Index-ul romanesc ILSI (Invest Like Stakeborg Index) lansat in urma cu o luna de cei de la Stakeborg, reuseste sa depaseasca $2 milioane Market Cap, chiar daca piata se afla intr-o regresie. Index-ul vine atat in sprijinul investitorilor institutionali, cat si al persoanelor care doresc expunere la piata crypto, dar nu au timpul necesar pentru a urmari miscarile pietei. Nivelul token-ului ILSI este dat de pretul asset-urilor din momentul respectiv.

Acesta a fost creat in luna decembrie 2021 si a pornit de la valoarea de $100 per token. A avut un ATH de 128$ , cand Bitcoin se invartea in jurul valorii de $50,000 ,iar cel mai bun asset care a performat a fost Terra, ce a avut o crestere de 50%, de la $60 la 90$, intr-un timp scurt. In momentul scrierii articolului, pretul ILSI se invarte in jurul valorii de 107$.

Cea mai mare pondere la lansare au avut-o tokenii Bitcoin si Ethereum, cu 20%, insa datorita volatilitatii pietei – cresterea masiva a monedei LUNA(Terra), acestea au scazut in momentul de fata. Celalate asset-uri care creioneaza index-ul sunt Chainlink, FTX Token, Enjin, Aave, Synthetic, dYdX si BarnBridge, astfel utilizatorul avand expunere la diferite elemente esentiale din universul crypto, precum Oracles,Layer 1s,DeFi,CEX, sau Metaverse. ILSI va fi rebalansat odata la 3 luni, asa cum anunta echipa Stakeborg.

Token-ul ILSI se gaseste atat pe TokenSets – unde a fost lansat , dar si pe DEX-ul Sushiswap, unde s-a creat un Liquidity Pool , iar cei ce furnizeaza lichiditate sunt recompesati cu Standard, token-ul StakeborgDAO . Nivelul dobanzii pe care o primeste utilizatorul se situeaza la 6.5% pe saptamana. Taxele de trazactie pentru acest index vor ajunge in trezoreria DAO-ului .

Pentru cine nu este familiarizat, pe canalul de crypto-educatie Cryptomatics, am analizat acest subiect. Desemenea, pentru a invata despre ce este un index, puteti urmari si clipul nostru pe aceasta tema.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.