fbpx
  • bitcoinBitcoin$16,876.892.62%
  • ethereumEthereum$1,269.415.93%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$43.250.87%

Halborn strânge 90 de milioane de dolari

Halborn este o companie ce oferă servicii de securitate în industria blockchain, având sediul în Miami. Printr-o rundă de finanţare, compania a reuşit să strângă peste 90 de milioane de dolari. Runda a fost condusă de firma de capital privat Summit Partners și a inclus Castle Island Ventures, Digital Currency Group și Brevan Howard. Evaluarea rundei nu a fost dezvăluită.

“E cert faptul că cererea pentru servicii de securitate vă crește în timp, deoarece industria crypto este încă tânără”, a declarat Matthew Hamilton, director general la Summit Partner, într-un interviu pentru Bloomberg.

Ieri, FBI a publicat un raport în care a identificat 244 de victime ale infracțiunilor cibernetice legate de criptomonede de la sfârșitul lunii decembrie, cu o pierdere estimată la 42,7 milioane de dolari. Companii precum Halborn își propun să reducă riscurile în spațiu și să prevină hackurile.

Compania a fost fondată în anul 2019 şi are peste 50 de angajaţi care lucrează împreună cu companii precum Coinbase şi Solana, Halborn lucrează împreună şi cu companii din zona non-crypto precum Amazon şi Nike. Compania oferă, de asemenea, consiliere instituțiilor financiare, family office-uri și VC cu privire la atenuarea riscului.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *