fbpx
  • bitcoinBitcoin0.09%
    $22,956.00
  • ethereumEthereum-1.56%
    $1,577.22
  • elrond-erd-2MultiversX-0.65%
    $43.41

Hackerul FTX continuă să retragă active din portofelele FTX

Mai multe portofele FTX din SUA continuă să trimită active la adresa FTX 0x59A…32b chiar și la trei zile după hack. Adresa FTX Drainer deține acum aproape 62 de milioane de dolari. Hackerii au transferat peste 600 de milioane de dolari în crypto din portofelele declanșate de o actualizare automată care a scurs chei și execută funcții pentru a goli mai multe portofele.

Firma de securitate Blockchain CertiK, într-un tweet din 15 noiembrie, a dezvăluit că mai multe adrese FTX și FTX US încă trimit token-uri la adresa FTX Drainer 0x59A…32b. FTX Drainer Address deține aproximativ 62 de milioane de dolari în active cripto.

Mai mult decât atât, Adresa FTX Drainer a primit și a schimbat aproape 3,5 miliarde din 12 noiembrie. Hackerii au trimis 2,8 miliarde de diverse memes-tokens cum ar fi FTX Sucks, F*ck FTX sau CRO Next,

Consilierul general al FTX SUA, Ryne Miller, a confirmat, de asemenea, eliminarea funcționalității de tranzacționare și retragere din cauza accesului neautorizat la anumite active. El a mai spus că FTX mută activele cripto la un nou custode de portofel rece pentru a le preveni hack-ul.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *