fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,095.003.55%
  • ethereumEthereum$4,361.1812.91%
  • ElrondElrond$258.729.60%

Greyp Bikes integrează plata în cryptomonede

croatia crypto

Greyp Bikes este o companie fondată în Croația de antreprenorul Mate Rimac. Aceasta se ocupă cu vânzarea de e-bikes, sau biciclete electrice. Echipa din spatele firmei a introdus suport pentru 9 din cele mai mari cryptomonede de pe piață.

Acestea sunt BTC, ETH, BCH, XRL, XRP, EOS, USDT și USDC. Integrarea a fost realizată printr-o colaborare cu Paycek, un provider de plăți din Croația.

“Greyp has always been at the forefront of technology in the biking world, so this was the next logical step to take in the further development of the brand.”

… au declarat oficialii Greyp Bikes. Aceștia au subliniat faptul că deși clienții puteau cumpăra biciclete electrice folosind cryptomonede chiar și înainte de parteneriatul cu Paycek, plățile crypto au fost acum integrate complet în procesul de checkout al website-ului lor.

Paycek este o platformă dezvoltată de compania fintech Electrocoin și este la momentul actual cel mai mare provider de plăți crypto din Croația. Peste 45 de benzinării din țară acceptă acum plăți în crypto cu ajutorul tehnologiei celor de la Paycek.

Mate Rimac a creat Greyp Bikes în 2013 ca o companie soră a Rimac Automobili, o firmă ce se ocupă cu dezvoltarea de mașini electrice fondată în 2009. Companie este acum deținută parțial de Porsche și Hyundai.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *