fbpx
  • bitcoinBitcoin$20,886.00-2.44%
  • ethereumEthereum$1,205.04-3.04%
  • ElrondElrond$56.44-3.69%

Goldman Sachs ofera primul imprumut garantat cu Bitcoin

Una dintre cele mai mari banci din Statele Unite, Goldman Sachs, a oferit primul imprumut “traditional” ce a fost garantat cu Bitcoin.

Datorita volatilitatii crescute a celei mai mari cryptomonede, imprumutul poate fi atat unul atragator, cat si unul ce va aduce putine beneficii, in functie de pretul asset-ului. Daca Bitcoin va scadea, va fi nevoie ca garantia sa fie extinsa, altfel riscul de lichidare fiind mare.

Conglomeratul financiar Goldman Sachs a realizat recent prima tranzactie OTC (over-the-counter) impreuna cu firma de investitii crypto a miliardarului Michael Novogratz, Galaxy Digital.

Nu este singura institutie bancara care a reusit sa intre in spatiul crypto. Blackrock a anuntat miercuri, 27 aprilie, ca va lansa primul ETF compus din asset-uri digitale. Imprumuturile cu garantie in cryptomonede sunt un lucru normal in spatiul DeFi, iar institutiile traditionale de pe Wall Street au inceput sa vada partea pozitiva si fac primii pasi spre a intra in aceasta lume financiara noua.

 

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.