fbpx
  • bitcoinBitcoin-1.66%
    $22,819.00
  • ethereumEthereum-1.90%
    $1,640.43
  • elrond-erd-2MultiversX-2.47%
    $45.73

GameStop caută un analist cunoscător în NFT-uri, crypto și blockchain

Un anunț a fost postat vineri pe forumul Reddit r / WallStreetBets în numele magazinului de jocuri video GameStop, care susține că e în căutarea unui analist de securitate care să fie priceput în NFT-uri, crypto și blockchain. Acest lucru ar sugera că, în curând, compania ar putea ajunge în lumea DeFi.

Potrivit anunțului, analistului i se cere să aibă „skills and experience” (abilități și experiență) în acest sector al tehnologiei. Candidații ar trebui să aibă o diplomă de licență sau echivalentul a peste cinci ani de experiență relevantă în domeniu. De asemenea, e necesar să fie disponibili la orice oră.

Munca ar urma să se desfășoare în Grapevine, Texas, acolo unde se află sediul central al companiei.

Alte calități necesare aplicantului ideal sunt cunoștințe în învățare automată (machine learning), inteligență artificială (AI), e-commerce și analiză malware.

Potrivit CEO-ului și fondatorului FinTech Recruiters, Nako Mbelle, cererea de manageri de produse și ingineri software instruiți în DeFi este în creștere.

El a mai declarat că această poziție de analist de securitate la GameStop ar indica faptul că firma intenționează să creeze NFT-uri sau că ar urma să adauge un token pe platforma sa.

„This position looks like they’re building something serious because they are considering the security angle”, a spus Mbelle.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *