fbpx
  • bitcoinBitcoin$26,977.00-0.46%
  • ethereumEthereum$1,617.48-1.02%
  • elrond-erd-2MultiversX$26.944.55%

Galaxy Digital Holdings obține venituri uriașe

 

Galaxy Digital Holdings, o firmă de management al investițiilor crypto-focused din SUA, a avut încasări uriașe în primul sfert al anului.

Venitul companiei a ajuns la 860.2 milioane de dolari, în sfertul care s-a terminat pe 31 martie. Comparativ, în primul sfert al anului 2020, Galaxy Digital era pe minus cu 26.9 milioane de dolari.

AUM-ul (Assets Under Management) companiei a crescut cu 58% în Q1, iar venitul datorat trading-ului a crescut la 508.7 milioane, de la un minus de 31.5 milioane de dolari în primul sfert al lui 2020.

Fondurile Bitcoin ale Galaxy Digital, trei la număr, au avut un return de 101.92% în comparație cu anul trecut.

 

 “Beyond delivering dramatic organic growth, we announced we will acquire BitGo, which will establish Galaxy Digital as the first full-service digital asset financial platform for institutions and ensure our business is aligned with broader institutional adoption.”

 

… a anunțat CEO-ul companiei, Michael Novogratz.

Cei de la Galaxy Digital au anunțat la începutul lunii că vor achiziționa BitGo, un provider de servicii crypto, pentru 1.2 miliarde în acțiuni și cash.

Compania lui Novogratz este una din multele instituții care au depus o cerere pentru un Bitcoin ETF (Exchange-Traded Fund) în SUA. Aceasta a fost depusă către SEC (Securities and Exchange Commission) pe 12 aprilie.

Mulți susținători crypto cred că un Bitcoin ETF ar putea accelera adopția la scară instituțională a asset-urilor digitale în SUA. SEC nu a aprobat încă nici una din aceste cereri, argumentând că volatilitatea pieței și manipularea de preț ar putea fi probleme serioase.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *