fbpx
  • bitcoinBitcoin$67,534.00-1.30%
  • ethereumEthereum$3,755.94-2.29%
  • elrond-erd-2MultiversX$39.74-0.15%

FTX devine brand oficial al ligii americane de baseball

ftx mlb parteneriat crypto

Exchange-ul crypto FTX, împreună cu compania mamă, West Realm Shires Services, a anunțat un parteneriat de lungă durată cu liga de baseball americană MLB (Major League Baseball).

Acest parteneriat face ca FTX să fie un brand ce sponsorizează liga de baseball. Logo-ul FTX va apărea pe uniformele participanților la All-Star Game organizat de MLB în iulie.

Oficiali FTX susțin că mișcarea are scopul de atrage atenția asupra FTX și în același timp de a promova MLB.

“This is an incredibly exciting announcement for everyone in Major League Baseball as we partner with a global leader in the early stages of their unbelievable growth.”

… a declarat un oficial MLB pe nume Noah Garden. Acesta spune că FTX a devenit un lider în industria crypto și că parteneriatul va fi benefic pentru liga de baseball.

Deși perioada contractuală nu a fost anunțată oficial, un purtător de cuvânt al FTX a comunicat celor de la CoinDesk că e vorba de un parteneriat pe 5 ani.

În prima săptămână din iunie, FTX a anunțat că a semnat un contract cu gigantul e-sports, TSM pentru 210 de milioane. Acest contract face posibil ca FTX să-și redenumească compania în TSM FTX, ca partea a unui plan de a-și extinde operațiunile în America de Sud și Asia.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *