fbpx
  • bitcoinBitcoin$64,830.000.94%
  • ethereumEthereum$4,201.477.97%
  • ElrondElrond$252.496.76%

FTX deschide sedii în Gibraltar și Bahamas

ftx

Oficialii FTX au anunțat înființarea a două sucursale ale exchange-ului în Gibraltar și Bahamas. Zubr Exchange Limited, operatorul exchange-ului de derivative ZUBR din Gibraltar a fost deja autorizat de autoritățile locale pentru a deveni un provider de tehnologii blockchain.

Subsidiarul FTX Digital Markets a primit de asemenea o licență de funcționare din partea autorităților financiare din Bahamas. Ambele companii sunt deținute de FTX Trading Limited, operatorul exchange-ului principal FTX.com.

Fondatorul FTX, Sam Bankman-Fried a anunțat că exchange-ul său va continua să colaboreze cu autoritățile locale din regiunile în care funcționează FTX.

Într-un interviu cu Business Insider, Bankman-Fried a declarat că de fiecare dată când un nou scam crypto e descoperit, autoritățile încep să discute despre reglementări tot mai stricte pentru piața crypto.

“This doesn’t need to be a war.”

… a declarat CEO-ul. FTX nu pare, cel puțin până la momentul actual, să încerce să ocolească reglementările crypto din diferite regiuni. În cea mai mare parte, oficialii exchange-ului s-au ținut de cuvânt și au colaborat cu autoritățile locale.

Token-ul FTT a ajuns recent, pe data de 7 septembrie 2021, la un nou ATH de 83 de dolari. În aceeași perioadă, FTX a lansat și un nou marketplace de NFTs. În luna iulie, exchange-ul a strâns 900 de milioane de dolari într-o rundă de investiții.

La momentul respectiv, valoarea companiei condusă de Bankman-Fried era estimată la 18 miliarde de dolari. FTX a încheiat de atunci mai multe parteneriate cu diverse entități din lumea sportului.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *