fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,894.00-5.08%
  • ethereumEthereum$3,220.41-8.48%
  • elrond-erd-2MultiversX$42.73-17.43%

Firma de Gaming Illuvium Obține Finanțare de 12 Milioane de Dolari

Firma de gaming Illuvium a reușit să strângă o finanțare de 12 milioane de dolari într-o rundă de serie A, marcând un moment crucial în evoluția sa. Printre investitorii care au contribuit se numără firma australiană de capital de risc King River Capital, Arrington Capital și Animoca Ventures. Acești fonduri vor fi folosite pentru dezvoltarea de noi jocuri în cadrul ecosistemului Illuvium, pregătind terenul pentru lansările de jocuri din al doilea trimestru al anului 2024.

Jocuri care Răsplătesc Jucătorii

Illuvium se distinge prin modelul său de investiții recompensatoare, permițând stakerilor din protocol să beneficieze de veniturile din joc. Compania oferă jucătorilor șansa de a câștiga tokenuri ILV. „Conceptul de a redirecționa 100% din toate veniturile din joc către investitorii staked este un mare atractiv pentru ILV, rezonând puternic cu comunitatea noastră”, a declarat Kieran Warwick, co-fondator și CEO.

Illuvium se remarcă prin complexitatea sa față de alte jocuri web3, ecosistemul play-to-earn fiind ideal pentru strategiști și oferind mai multe jocuri interconectate. Recent listat pe Epic Games, acest joc AAA dispune de grafică și gameplay care l-au ajutat să atingă publicul larg al jocurilor mainstream. Ecosistemul include patru jocuri în total, două dintre acestea aflându-se în teste inițiale.

Inovații și Premii

Illuvium introduce concepte inovatoare precum Illuvium Beyond, care permite jucătorilor să concureze pentru a crea Illuvatars, NFT-uri colecționabile. Arena Illuvium (PVP) este în acces timpuriu, oferind noilor jucători trei pachete pre-construite de cărți, cu echipe formate din Illuvials pe care le pot aduce în arenă.

În plus, ecosistemul Illuvial oferă multiple modalități de a recompensa jucătorii: capturarea Illuvials pentru vânzare pe piață, ocuparea unui loc pe leaderboard pentru a câștiga ILV, sau staking de ILV pentru a câștiga ILV sau sILV.

Fond de 100 de Milioane de Dolari pentru Gaming

Într-o evoluție conexă, King River Capital, firma de gaming pe blockchain Immutable și Polygon Labs au anunțat lansarea unui fond de gaming de 100 de milioane de dolari. Acest fond, numit „Inevitable Games Fund”, urmărește să identifice oportunități de creștere ridicată pentru investitori, marcând un pas important în finanțarea gamingului pe blockchain.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *