fbpx
  • bitcoinBitcoin$17,129.891.44%
  • ethereumEthereum$1,287.001.45%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$43.701.45%

Felix Capital strange 600 de milioane de dolari pentru Web3 și Crypto

Firma de capital de risc Felix Capital, cu sediul la Londra, tocmai a strans 600 de milioane de dolari pentru cel de-al patrulea fond al sau, de care ar putea beneficia intre 20 si 25 de companii din America de Nord si Europa. Astfel, capitalul total al firmei se ridica la peste 1,2 miliarde de dolari, suma pe care intentioneaza sa o utilizeze pentru a sprijini companiile aflate la inceput de drum si pentru runde de finantare.

In ceea ce priveste suma de bani, Felix Capital intentioneaza sa diversifice sectorul de venture capital si sa experimenteze in companii blockchain si crypto, datorita schimbarilor percepute in comportamentul consumatorilor, care se concentreaza din ce in ce mai mult pe spatiul digital.

Firma se asteapta ca aceste comunitati sa evolueze si sa se integreze in platformele Web3. In acest sens, Antoine Nussenbum, partener al firmei, a declarat: “Dorim sa ne asiguram un rol fruntas in aceasta calatorie”.

Frederic Court, care este fondatorul si directorul general al companiei, este increzator ca brandurile native Web3 vor atrage o generatie tanara care foloseste deja avataruri pentru a interactiona in spatiul virtual.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *