fbpx
  • bitcoinBitcoin$26,977.00-0.46%
  • ethereumEthereum$1,617.48-1.02%
  • elrond-erd-2MultiversX$26.944.55%

Vitalik Buterin lansează o carte despre „Proof of Stake”

Cofondatorul Ethereum, Vitalik Buterin, a lansat o carte despre scrierile sale de-a lungul anilor despre realizarea rețelei Ethereum. Cartea intitulată PROOF of STAKE vine cu un slogan, „The making of Ethereum and the Philosophy of Blockchain”. Comunitatea așteaptă tranziția Ethereum la proof of stake, aşadar, cartea a venit într-un moment favorabil.

Cartea va fi lansată pe 27 septembrie, scrierile autorului fiind culese din eseurile sale din timpul dezvoltării proiectului Ethereum.

Buterin a făcut anunțul cu privire la lansarea cărții miercuri într-un tweet. Cititorii pot obține copii digitale semnate și NFT-uri pe platforma Gitcoin.

„Proof of Stake”, cartea (fizică și digitală) care compila diverse scrieri pe care le-am făcut în ultimii 10 ani, va apărea într-o lună! Puteți obține o copie digitală semnată și NFT pe Gitcoin. Partea mea din încasări este destinată subvențiilor Gitcoin pentru bunuri publice!” a transmis Vitalik.

Lucrările lui Buterin s-au concentrat în jurul construirii unei lumi native pe internet, a menționat descrierea cărții. A sugerat că dezvoltatorul Ethereum nu s-a concentrat pe partea tokenomică, ci pe fundamente. „În timp ce mulți din jurul lui erau concentrați să vadă creșterea valorii tokenilor lor, el lucra la problemele și posibilitățile de a crea o lume nativă pe Internet.”

Conceptul de proof-of-stake nu este încă înțeles clar de mulți din ecosistemul crypto. Noul mecanism de consens este promovat pentru a rezolva problema consumului de energie a reţelei.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *