fbpx
  • bitcoinBitcoin$16,868.392.54%
  • ethereumEthereum$1,266.154.54%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$42.901.45%

Elrond – Maiar s-a alăturat ecosistemului Huawei

 

Maiar, aplicația Blockchain a rețelei Elrond, s-a alăturat ecosistemului Huawei și acum este disponibilă în AppGallery, una din top 3 piețe de apps la nivel global.

Caracterizată printr-o grijă evidentă față de useri, un design elegant și o interfață intuitivă, Maiar permite acum oricărui utilizator de telefon să obțină un blockchain wallet perfect funcțional, în doar câteva secunde. Simplitatea sa și utilizarea intuitivă permit tuturor să stocheze, să câștige și să plătească folosind cryptomonede.

 

“Blockchain technology will play an essential role in advancing the consumer internet, which needs to be mobile, personal, and secure […] Maiar’s debut in the AppGallery will empower our customers with an important tool that will help them take control of their financial health.”

 

…a declarat Siri Børsum, vicepreședintele global al Finance Vertical, Eco-development & Partnership la Huawei Consumer Business Group.

 

Maiar se integrează perfect cu capacitățile de securizare ale dispozitivelor mobile. pentru a transforma orice smartphone Huawei într-un wallet hardware securizat biometric. Prin securitate progresivă, orice utilizator Maiar poate avea acum în buzunar propria sa “bancă privată elvețiană”.

 

Aplicația este susținută de Elrond, Blockchain-ul internet-scaled care este capabil să proceseze 15.000 de tranzacții pe secundă la un cost infim. 

Totodată, oferă suport imediat pentru EGLD, ETH și BNB, cu BTC, NFT (non-fungible tokens), urmând ca și alte cryptomonede să mai fie adăugate.

 

“Decentralization is about carving new paths and challenging the status quo using technological innovation […] The launch of Maiar in Huawei’s AppGallery gives us exposure to a huge new user base, which is essential for our mission to enable access to a high bandwidth and low latency global financial system for anyone, anywhere.”” 

 

…a declarat Beniamin Mincu, CEO al Elrond Network. 

 

App-ul Maiar este gratuit, și nu colectează date personale. Numai un hash criptografic al numărului de telefon este utilizat în procesul de înscriere a utilizatorului.

În aplicație sunt disponibile achizițiile de EGLD, ETH și BNB, putând fi utilizate carduri de credit sau transferuri bancare. 

În continuare se poate face staking cu EGLD, pentru a susține și securiza Blockchain-ul Elrond și pentru a câștiga rewards periodice pentru asta.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *