fbpx
  • bitcoinBitcoin$64,677.00-4.27%
  • ethereumEthereum$3,093.02-5.13%
  • elrond-erd-2MultiversX$39.55-5.45%

Alameda Research ar fi avut probleme masive încă din al doilea trimestru

După toată drama care s-a desfășurat în ultimele cinci zile în jurul Alameda Research, se pare că FTX ar fi încheiat un parteneriat de achiziție cu Binance. CEO-ul Binance, Changpeng Zhao, a confirmat, de asemenea, preluarea printr-un tweetȘ

„În această după-amiază, FTX ne-a cerut ajutorul. Există o criză semnificativă de lichiditate. Pentru a proteja utilizatorii, am semnat un LOI neobligatoriu, intenționând să achiziționăm integral FTX.com și să contribuim la acoperirea crizei de lichiditate. Vom efectua o verificare completă în zilele următoare.”

Acest lucru arată clar că FTX se confrunta într-adevăr cu o criză masivă de lichiditate, în ciuda faptului că SBF susținea contrariul. Drept urmare, întreaga piață crypto a pierdut 100 de miliarde de dolari în ultimele 24 de ore.

 

Lucan Nazi, șeful departamentului de cercetare și dezvoltare la CoinMetrics a publicat un raport detaliat în care explică modul în care Alameda Research a avut deja probleme profunde în al doilea trimestru al acestui an. Conform lui Nuzzi, Alameda a supraviețuit doar pentru că FTX le oferea fonduri masive care nu puteau fi justificate.

El explică că o problemă masivă a apărut în urmă cu 40 de zile, când 173 de milioane de tokeni FTT în valoare de 4 miliarde USD au devenit active pe lanț. În aceeași zi, adică 28 septembrie, FTT în valoare de 8 miliarde de dolari s-a mutat pe blockchain. Conform datelor CoinMetrics, a fost cea mai mare mișcare zilnică a FTT din existența tokenilor și una dintre cele mai mari mișcări zilnice ERC20.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *