fbpx
  • bitcoinBitcoin-3.82%
    $22,830.00
  • ethereumEthereum-4.16%
    $1,567.70
  • elrond-erd-2MultiversX-6.07%
    $42.26

Echipa de baschet Brooklyn Nets urmează să introducă Bitcoin ca metodă de plată

 

Conform unui reportaj publicat de New York Daily News, BSE Global, compania mamă a Brooklyn Nets, va face câteva anunțuri ce vizează piața crypto.

Franciza de baschet urmează să accepte Bitcoin ca plată pentru bilete și produse, și chiar să-și plătească atleții în cryptomonede.

Într-o conferință, CEO-ul Brooklyn Nets, John Abbamondi a precizat că echipa se află în discuții cu mai mulți potențiali parteneri din spațiul crypto. Acesta a mai adăugat și că fenomenul Bitcoin nu va dispărea prea curând, comentând:

 

”I think there’s real potential for Bitcoin to be a force for good in the minority community. I think this space is evolving very, very quickly, but we see enormous potential and it’s something we’re moving on.”

 

Deși oficialii echipei nu au oferit detalii exacte asupra planurilor de viitor, aceștia nu ar fi prima echipa NBA care intră în sectorul crypto.

Dallas Mavericks și Sacramento Kings acceptă deja cryptomonede de câțiva ani.

Miliardarul Mark Cuban a anunțat recent că deține 3250 Dogecoins pe care i-a adunat din vânzările făcute de Mavericks. 

Echipa sa a început să accepte meme coin-ul ca plată pentru bilete și merch încă din martie.

NBA a intrat de asemenea și în spațiul NFT, cu Top Shot, care e o platformă blockchain-based de NFTs și a avut încasări enorme în ultimul timp, demonstrând interesul fanilor în NFT-uri NBA.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *