fbpx
  • bitcoinBitcoin$37,210.000.65%
  • ethereumEthereum$2,022.270.13%
  • elrond-erd-2MultiversX$43.15-2.19%

Două scenarii posibile pentru Bitcoin

Analistul DonAlt a elaborat doua scenarii posibile pentru Bitcoin ce pot avea loc în următoarele săptămâni. Acesta spune că Bitcoin ar putea câştiga un impuls destul de puternic pe termen scurt înainte de a declanşa un raliu şi mai puternic în următoarea lună.

„Există șanse mari să avem lumânări mici în sus în următoarele trei, patru, cinci săptămâni, iar apoi să vedem o creştere importanta. Acesta este scenariul meu cel mai probabil.”

În timp ce DonAlt este optimist în ceea ce privește principalul activ digital, el ia în considerare și posibilitatea unei retrageri pe termen scurt la prețul aproximativ de 18.000 USD.

„Evident, este posibil să revenim în acest suport săptămânal. Nu cred că s-ar rupe la al doilea test. L-am testat o dată. Este un nivel de suport excelent. Chiar dacă ocolim revenirea, cred că va rezista și la al doilea test. Dar, în acel moment, ar trebui să începem să ne întrebăm dacă vreo respingere pe care o obținem este una în care să vindem, pentru că ar arăta rău. Asta e teza de bear market pe care o propun. Dacă acest lucru se va întâmpla, cred că vom ajunge la un preț 18.000 – 19.000 dolari. Acestea sunt cele două rezultate cele mai probabile.”

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *