fbpx
[ccpw id="485"]

DeFi Alliance se transformă în Alliance DAO

alliancedao

Acceleratorul de Web3 DeFi Alliance a anunțat astăzi, 14 ianuarie, că își va continua activitatea sub forma Alliance DAO. Echipa spune că au reușit să strângă 50 de milioane de dolari într-o rundă de investiții la care au participat 300 de colaboratori.

Membrii DAO-ului spun că schimbarea are rolul de a crește ecosistemul Web3 până la 1 miliard de useri, acest lucru necesitând efort mult mai mare decât ar fi putut realizat de DeFi Alliance.

”Vom construi infrastructura pentru un ecosistem care încurajează primirea de servicii din partea acceleratoarelor pentru fondatorii din Web3, care vor rămâne mai apoi ca mentori pentru fondatorii ce vor urma.”

… a declarat Dane Lund, unul din liderii organizației, adăugând că DAO-ul urmărește acum atragerea și mai multor colaboratori pentru a ajuta în formarea următoarei generații de fondatori Web3.

Știre formării DAO-ului a fost primită cu brațele deschise de comunitatea crypto și liderii unor proiecte mari din sector. Organizația a fost fondată inițial în aprilie 2020 de către Imran Khan și Qiao Wang sub numele Chicago DeFi Alliance.

Organizația a inclus în programul său de accelerator proiectele ox, dYdX, Kyber Network, IDEX, Olympus DAO, SushiSwap și Synthetix. Membrii noului DAO au afirmat că vor publica documente în următoarele luni în care vor explica modul în care vor arăta guvernanța, structura și serviciile oferite de DAO.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.