fbpx
  • bitcoinBitcoin$37,360.001.44%
  • ethereumEthereum$2,031.900.69%
  • elrond-erd-2MultiversX$43.38-0.99%

Daniel Shin, cofondatorul Terraform Labs, în pericol de arestare

Procurorii sud-coreeni au transmis faptul că l-ar putea pune sub acuzare pe cofondatorul Terraform Labs, Daniel Shin, pentru fraudă. Acest lucru vine în urma promovării monedei stabile Terra ca fiind o metodă sigură de plată, în ciuda avertismentelor multiple din partea autorităților de reglementare financiară

Shin Hyun-seung, a declarat în repetate rânduri în 2018 că stablecoin-ul Terra va fi disponibil ca metodă de plată pe platformele de comerț electronic pentru utilizatorii din Coreea de Sud. Cu toate acestea, Serviciul de Supraveghere Financiară i-a spus lui Shin de mai multe ori că activele virtuale nu pot fi înregistrate ca metodă de plată în conformitate cu legea privind tranzacțiile financiare electronice. Acest lucru poate să îl învinovățească pe Shin de fraudă iar procurorii ar putea să emite un mandat de arestare pe numele acestuia.

Shin a fondat Terraform Labs împreună cu Do Kwon, directorul executiv al companiei, în 2018. Autoritățile sud-coreene investighează Terra-Luna, care s-a prăbușit în luna mai a acestui an și a cauzat pierderi pentru sute de mii de investitori din întreaga lume. Deși autoritățile au emis un mandat de arestare pe numele lui Do Kwon, fiind căutat inclusiv de Interpol, acesta încă se află în libertate.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *