fbpx
  • bitcoinBitcoin$20,835.00-2.59%
  • ethereumEthereum$1,200.20-3.16%
  • ElrondElrond$56.32-3.66%

Cu încă o creștere de 10%, MATIC(Polygon) atinge un nou ATH, de 2,54 USD

 

Câteva altcoins au avut performanțe fenomenale, în ciuda corecției pieței din ultima săptămână. Alături de LUNA, de la Terra, un altcoin care face valuri recent este MATIC, de la Polygon. Prețul MATIC a crescut la un nou ATH de 2,54 USD, cu un câștig de 12% în ultimele 24 de ore.

 

Reziliența MATIC la corecția mai largă a pieței crypto arată că soluția de scalare Ethereum Layer-2 ajunge să fie acceptată la scara largă. 

În ultimele șapte zile, prețul MATIC a câștigat 25 de procente, evitând tendința mai largă a pieței. Această performanță recentă vine pe fundalul a câteva developments inițiate recent, adică mai concret spus, niște evoluții cheie ale Polygon, din decembrie 2021.

La începutul acestei luni, Polygon a achiziționat crypto startup-ul Mir, printr-un deal de jumătate de miliard de dolari, pentru a implementa tehnologia zk-Rollups.

Mir va asista Polygon în implementarea tehnologiei sale inovatoare și astfel va ajuta la construirea Polygon Zero, un ZK Rollup foarte scalabil, compatibil cu Ethereum.

În postarea de pe blogul Polygon se menționa:

 

Scalarea ZK reprezintă viitorul Ethereum, dar rollup-urile ZK scalabile și compatibile cu EVM nu există încă. Ingredientul lipsă ar fi recursive proofs eficiente […] Din păcate, sistemele existente de recursive proof bazate pe Ethereum sunt ineficiente și lente.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.