fbpx
  • bitcoinBitcoin$39,527.002.99%
  • ethereumEthereum$2,697.746.67%
  • ElrondElrond$103.914.72%

Crypto.com lansează un testnet EVM

crypto.com

Într-un anunț publicat pe 20 iulie, oficialii Crypto.com spun că au lansat cu succes testnet-ul pentru un chain EVM (Ethereum Virtual Machine) pe nume Cronos, care rulează în paralel cu chain-ul Crypto.org.

Cronos are scopul de a permite developerilor să mute proiecte de pe Ethereum și alte blockchain-uri compatibile cu EVM, pe ecosistemul Crypto.org, oferind userilor acces la mai multe servicii și produse DeFi cum ar fi smart contracts.

“We are going to provide full support for developers building on Cronos: technical, funding, marketing — everything you need to turn your idea into reality.”

… spune CEO-ul Crypto.com, Kris Marszalek, adăugând că această mișcare, în combinație cu portabilitatea ușoară de dApps va duce la o explozie de activitate pe Cronos.

Moneda nativă Crypto.org, CRO, va fi utilizată și pe Cronos. Token-ul este la momentul actual pe locul 30 în lista celor de la CoinMarketCap, cu un market cap de peste 2.5 miliarde de dolari.

După cum a declarat și CEO-ul companiei, developerii pot beneficia de fonduri de până la 100 de milioane de dolari pentru proiecte care contribuie la blockchain-ul Crypto.org.

Utilizând un algoritm de tip Proof-of-Authority, Cronos a fost construit pe Ethermint, un chain PoS interoperabil cu Ethereum și alte chain-uri compatibile cu EVM. Testnet-ul Cronos este open-source.

Cei de la Crypto.com susțin că au deja peste 10 milioane de utilizatori. Proiectul a lansat în acest an o platformă NFT și a intrat într-o colaborare cu VISA pentru cardul lor de credit crypto.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *