fbpx
  • bitcoinBitcoin-0.03%
    $22,977.00
  • ethereumEthereum-1.64%
    $1,579.18
  • elrond-erd-2MultiversX-0.78%
    $43.50

ConstitutionDAO nu reușește să câștige licitația pentru copia Constituției SUA

constitutiondao

Grupul cunoscut drept ConstitutionDAO a pierdut licitația în favoarea unui participant anonim care a licitat 43.17 milioane de dolari. Organizația a primit destul de multă atenție, atât din partea comunității crypto, cât și cea mainstream.

DAO-ul a reușit să strângă puțin peste 40 de milioane de dolari într-o singură săptămână de la 17,000 de donatori. Cei de la ConstitutionDAO au declarat că nu au putut licita mai mult pentru că nu ar fi avut fondurile necesare pentru a realiza mentenanța de care are nevoie documentul în mod continuu.

“I think this is a clear harbinger of the beginning for DAOs.”

… a declarat CEO-ul FTX.us, Brett Harrison pentru cei de la CoinDesk. Argumentul său este că până acum, aceste organizații erau focusate pe spațiul crypto (și NFTs). Faptul că un DAO a reușit să atragă atâta atenție în viața reală este un aspect care nu poate fi neglijat.

Știrea a fost preluată de publicații ca New York Times, Wall Street Jorunal și BBC, care au fost nevoite să explice cititorilor ce este acela un DAO. Așadar, chiar dacă nu a câștigat licitația, DAO-ul cu siguranță a contribuit la un pas în față în ceea ce ține de adopția crypto.

Menționăm aici că pentru această licitație nu a fost acceptată plata în crypto, așadar, cei de la ConstitutionDAO au colaborat cu FTX.us pentru convertirea ETH în dolari.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *