fbpx
  • bitcoinBitcoin$37,421.001.14%
  • ethereumEthereum$2,035.750.37%
  • elrond-erd-2MultiversX$43.48-1.53%

Conștientizarea cryptomonedelor la un nivel înalt, dar Web3 rămâne în umbră: Descoperiri din raportul Consensys

92% dintre respondenți sunt conștienți de cryptomonede, dar Web3 încă nu este la fel de cunoscut. Consensys dezvăluie peisajul crypto și Web3.

Dezvăluind peisajul crypto și Web3: Perspective din raportul ConsenSys

Nigeria și Coreea de Sud au cel mai mare procent de respondenți conștienți de cryptomonede. Cu toate acestea, cunoașterea Web3 a fost mai scăzută în rândul respondenților din toate continentele. Consensys a publicat recent un raport care oferă perspective asupra percepției și utilizării globale a cryptomonedelor, subliniind în același timp cunoașterea limitată a tehnologiei Web3 în prezent.

92% cunoaștere a cryptomonedelor

Un raport recent realizat împreună de Consensys și YouGov a dezvăluit informații interesante despre cunoașterea și proprietatea globală crypto. Sondajul a acoperit 15 țări din America de Nord și de Sud, Europa, Africa și Asia, descoperind că un impresionant 92% dintre respondenți sunt conștienți de cryptomonede. Aproximativ jumătate dintre aceștia (50%) susțin că au o înțelegere fundamentală a cryptomonedelor.

Proprietatea crypto este scăzută la nivel global, în ciuda cunoașterii

Sondajul a arătat că 40% dintre respondenți dețin sau au deținut anterior cryptomonede. Cu toate acestea, există o discrepanță între cunoașterea cryptomonedelor și cunoașterea Web3.

Web3 încă nu este pe deplin recunoscut

Deși cunoașterea crypto a arătat variații între țări, cunoașterea Web3 a fost în general mai scăzută. Datele colectate au indicat că doar 8% dintre respondenți sunt familiarizați cu Web3.

Crypto și Web3 sunt încă la început

Raportul Consensys a subliniat un punct crucial: Cryptomonedele, în ciuda popularității lor percepute, sunt încă în stadiile lor incipiente de dezvoltare. Mai mult, raportul a dezvăluit că spațiul Web3 trebuie să recupereze în ceea ce privește popularitatea și adoptarea pe scară largă.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *