fbpx
  • bitcoinBitcoin-2.06%
    $22,718.00
  • ethereumEthereum-2.24%
    $1,633.83
  • elrond-erd-2MultiversX-2.72%
    $45.55

CoinFLEX începe arbitrajul pentru recuperarea sumei de 84 milioane de dolari

CoinFLEX a rămas fără o sumă enormă din cauza unui cont deţinut de un whale anonim. În urma retragerii acesteia, compania a rămas fără 84 de milioane de dolari.

Platforma continua cu planul de recuperare prin iniţierea procedurii de arbitraj în Hong Kong împotriva titularului contului.

Co-fondatorii Sudhu Arumugam și Mark Lamb au recunoscut în anunțul lor de sâmbătă că hotărârea va oferi acces la „activele din întreaga lume” ale individului:

„Am început arbitrajul în HKIAC pentru recuperarea acestor 84 de milioane de dolari, deoarece persoana respectivă avea obligația legală de a plăti conform acordului și a refuzat să facă acest lucru.”

Totuşi, procedură este destul de complicată, având un termen de minim 1 an pentru a ajunge la o decizie.

Deși clientul nu a fost numit în anunțul de sâmbătă, Lamb a declarat anterior public că susținătorul Bitcoin Cash (BCH) Roger Ver a fost clientul implicit în cauză. Ver, totuși, a negat că îi datorează bani companiei.

Estimările inițiale au indicat suma restantă la 47 de milioane de dolari, dar această sumă a fost crescută la 84 de milioane de dolari după lichidarea pozițiilor sale de token FLEX.

„Din păcate, acest client nu și-a onorat obligațiile conform acestui acord scris. Avocații noștri consideră că avem un caz foarte serios și au început acțiuni în justiție pentru recuperarea datoriilor care ne sunt datorate în temeiul acestui acord.” a declarat compania.

Pe fondul acestor pierderi, retragerile au fost suspendate începând cu data de 23 iunie. Lamb a declarat totuşi că spera ca utilizatorii vor avea din nou accces la această opţiune în luna iulie.

Arumugam și Lamb au declarat că acum au planuri de a crea „lichiditate temporară pentru deponenții CoinFLEX”, punând inițial la dispoziție 10% din soldurile contului lor pentru retragere.

Prețul FLEX a scăzut cu 71% sâmbătă, după anunț, la 0,27 USD. În prezent, se tranzacționează la 0,30 USD, potrivit CoinGecko.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *