fbpx
  • bitcoinBitcoin$64,430.00-4.14%
  • ethereumEthereum$3,081.67-4.86%
  • elrond-erd-2MultiversX$39.31-4.23%

CNN lansează o colecție de NFTs

cnn

 

Spre sfârșitul acestei luni, gigantul media CNN va lansa o colecție de NFTs intitulată ”Vault by CNN”, minted pe blockchain-ul Flow, care va include momente din istoria de 41 de ani a companiei.

Cei de la CNN nu au anunțat ce momente vor include exact, dar conform unui comunicat de presă, colecția ar putea include scene din dezbarile prezidențiale găzduite de firma de media, momente istorice importante și înregistrări timpurii exclusive.

CNN se alătură grupului de companii bine-cunoscute care lansează NFTs. Alt nume important din acest grup este McLaren, care a intrat într-un parteneriat cu Tezos pentru a lansa NFTs cu momente din istoria echipei de Formula 1 a McLaren.

Fox Entertainment a investit de asemenea, după cum am scris într-un articol precedent, 100 de milioane de dolari într-un proiect NFT, în colaborare cu co-creatorul Rick and Morty, Dan Harmon.

Cei de la CNN vor lansa un număr de NFTs săptămânal, începând cu sfârșitul lunii iunie. Aceștia au mai spus că vor fi atenți la reacțiile publicului și vor adapta conținutul de NFTs după cererea celor interesați, schimbându-l, dacă va fi necesar.

Vor exista de asemenea și NFTs în ediție limitată ce vor putea fi afișați în aplicații virtuale. Vânzarea va vea loc pe vault.cnn.com .

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *