fbpx
  • bitcoinBitcoin$17,052.800.92%
  • ethereumEthereum$1,275.280.49%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$43.531.31%

CME Group intenționează să lanseze opțiuni pentru Ether Futures înainte de fuziune

Chicago Mercantile Exchange (CME), a anunțat planuri de a lansa opțiuni de Futures pentru Ethereum pe 12 septembrie, sub rezerva revizuirii reglementărilor. Lansarea noului produs vine în momentul în care CME Group a înregistrat 1,8 milioane de contracte futures  pe Ethereum tranzacționate până în prezent.

Odată cu apropierea foarte anticipată fuziune Ethereum, Tim McCourt – șeful global de acțiuni și produse valutare la companie – a declarat că a observat cererea participanților de pe piață de a gestiona riscul de preț.

„Lansarea acestor noi contracte de opțiuni se bazează pe creșterea semnificativă și lichiditatea profundă pe care le-am observat în contractele futures existente, care au tranzacționat peste 1,8 milioane de contracte până în prezent.” a declarat Tim MCCourt, director executiv CME.

Noile opțiuni Ether ale CME, pe de altă parte, se așteaptă să ofere clienților mai multă flexibilitate și „precizie” suplimentară pentru a gestiona expunerea investitorilor ETH înaintea evenimentelor de mișcare a pieței.

„Această opțiune Ether de dimensiuni mai mari, în tandem cu opțiunea deja populară Micro Ether, a fost așteptată cu nerăbdare de clienții TP ICAP. Odată cu viitoarea fuziune a protocolului Ethereum, ne așteptăm ca acest nou contract să vadă un interes semnificativ atât din partea clienților noștri tradiționali, cât și a clienților nativi. a declarat Sam Newman, Digital Assets Head of Brokering la TP ICAP.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *