fbpx
  • bitcoinBitcoin$29,864.00-1.97%
  • ethereumEthereum$2,033.65-2.28%
  • ElrondElrond$98.02-1.14%

Clubul englez de fotbal Arsenal se alatura familiei Fantasy Football

Clubul englez de fotbal, Arsenal intra intr-un parteneriat cu jocul fantasy football Ultimate Champions al celor de la Unagi. Parteneriatul va permite userilor sa joace cross-league fantasy footbal gratuit, cu optiunea de a vinde si cumpara jucatori sub forma de NFT-uri.

Juliet Slot, directorul comercial al clubului Arsenal a declarat ca parteneriatul are scopul de a creste engagement-ul fanilor la nivel global si de a oferi o experienta de joc de inalta calitate.

Ultimate Champions reprezinta urmatoarea generatie de jocuri de fantasy football. Avem privilegiul de a fi singurul club din Premier League care s-a alaturat jocului gratuit si a adus acest concept genial suporterilor nostri din intreaga lume, dandu-le oportunitatea de a-si aplica cunostintele de fotbal la nivel mondial si de a-si testa capacitatile ca manager de fotbal.”

Modelul NFT Play to Earn

Jocurile de tip fantasy football permit jucatorilor sa isi construiasca echipe de fotbal cu jucatori reali si sa castige rewards pe baza performantelor acestora din viata reala. Sistemul de rating al Ultimate Champions ia de asemenea in considerare toate pozitiile jucatorului.

Create dupa modelul Play to Earn, NFT-urile jucatorilor sunt similare cu stickerele cu fotbalisti pe care le colectionam in copilarie, doar ca in format digital. Prin performantele sale, utilizatorul are sansa de a acumula mai multe NFT-uri pe care le poate tranzactiona ulterior.

$CHAMP este utility token-ul folosit de platforma Ultimate Champions, in timp ce $MGC, care reprezinta contractele de manager, este principala sursa de recompensa pentru utilizatori

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.