fbpx
  • bitcoinBitcoin$30,082.00-1.03%
  • ethereumEthereum$2,049.25-1.27%
  • ElrondElrond$99.530.32%

Algorand in parteneriat cu Hivemind achizitioneaza Napster

Napster, popular la inceputul anilor 2000 pentru partajarea fisierelor audio in sistem peer-to-peer, a fost achizitionat de Hivemind si Algorand, au anuntat echipele astazi.

Emmy Lovell a fost numita CEO interimar al Napster, unde anterior a fost chief strategy officer, potrivit LinkedIn. Lovell este o veterana a industriei muzicale, cu concerte anterioare la Warner Music Group, EMI Music, Bauer Media si BBC.

Hivemind este o firma de investitii axata pe crypto, cu sediul in New York.

„Piata volatila si vremurile incerte aduc adesea oportunitati interesante. La Hivemind, credem in teza dezvoltarea si in construirea valorii de durata. Music x Web3 este unul dintre cele mai interesante spatii pe care le-am intalnit”,

a scris Matt Zhang, fondatorul si managing partner al Hivemind, intr-o postare pe LinkedIn care anunta achizitia.

In urma cu doua saptamani, Hivemind a intreprins un efort similar pentru a sustine LimeWire, cu scopul de a lega brandul de file-sharing cu Web 3.0.

„Una dintre tezele noastre de baza consta in valoarea brand-urilor nostalgice web1 si 2, combinata cu potentialul tehnologic al web3”

scrisese Hivemind pe LinkedIn despre finantarea Limewire.

Momentan nu se cunosc termenii achizitiei Napster de catre Hivemind si Algorand, ambele companii neoferind informatii suplimentare.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.