fbpx
  • bitcoinBitcoin-3.54%
    $22,867.00
  • ethereumEthereum-3.67%
    $1,569.89
  • elrond-erd-2MultiversX-5.57%
    $42.38

CEO-ul Ava Labs neagă afirmațiile CryptoLeaks

CEO-ul Ava Labs, Emin Gün Sirer, a respins acuzațiile făcute de CryptoLeaks  privind faptul că firma sa a folosit litigiile pentru a „răni” concurenții și a păcăli autoritățile de reglementare, etichetând-o drept „prostii ale teoriei conspirației”.

Sirer a făcut aceste comentarii într-o postare pe Twitter din 28 august către cei 280.500 de urmăritori ai săi, făcând referire la un articol din 26 august de la CryptoLeaks, care susținea că compania a încheiat un „pact secret” cu firma de avocatură americană Roche Freedman pentru a folosi sistemul juridic american în „stil gangster”. pentru a „ataca și dăuna organizațiilor crypto”.

Vineri, CryptoLeaks a publicat o serie de videoclipuri ce provin dintr-o sursă necunoscută, care îl arată pe procurorul american Kyle Roche de la Roche Freedman LLP, detaliind parteneriatul și relația sa cu Emin Gün Sirer și Kevin Sekniqi, respectivul CEO și COO al Ava Labs. 

CryptoLeaks a susținut că Roche Freedman și Kyle Roche au un acord pentru a oferi Ava Labs servicii juridice în schimbul tokenilor AVAX și a acțiunilor Ava Labs și ar folosi, de asemenea, „litigiile ca instrument” pentru a perturba concurenții și autoritățile de reglementare greșite, cum ar fi SEC și Commodity Futures Trading Commission (CFTC).

Publicația a mai spus că videoclipurile lui Roche sugerează că a existat o relație strânsă între Roche și Sirer, care a început în mediul academic și că, de asemenea, s-au mutat împreună într-un spațiu de lucru în comun în august 2019, în jurul perioadei în care a fost încheiat acordul.

Un alt videoclip îl arată și pe Roche spunând că „au folosit astfel de servicii judiciare  ca instrument strategic pentru a sprijini Ava Labs”.

„Dau în judecată jumătate din companiile din acest spațiu, știu încotro se îndreaptă această piață, cred că sunt unul dintre cei mai buni 10 experți din această lume… Am văzut interiorul fiecărei companii crypto.” spune acesta în videoclipul postat.

CEO-ul Ava Labs, Emin Gün Sirer, a negat vehement acuzațiile din articol, declarând că sunt doar niște „prostii conspiraționiste” și spunând că Ava Labs „nu se va implica niciodată într-un comportament ilegal, lipsit de etică și pur și simplu greșit”.

Potrivit site-ului Roche Freedman LLP, Roche are cel puțin 24 de avocați, cu birouri situate în New York City, Boston și Miami. Roche a urmat Facultatea de Drept de la North Western University și a fost coautor al „De ce Bitcoin este în plină expansiune” în Wall Street Journal în iulie 2017.

Cu aproximativ două săptămâni mai devreme, pe 15 iunie, Roche Freedman LLP a intentat, de asemenea, un proces împotriva lui Binance, susținând că bursa cryptos-a implicat ilegal în vânzarea UST către investitori.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *