fbpx
  • bitcoinBitcoin$63,863.00-4.31%
  • ethereumEthereum$3,053.88-4.62%
  • elrond-erd-2MultiversX$38.73-2.23%

Jordan Belfort recunoaște că a greșit în privința predicției sale despre Bitcoin

Jordan Belfort, un fost agent de bursă cunoscut sub numele de „Lupul de pe Wall Street”, a recunoscut că predicția sa inițială că Bitcoin (BTC) va scădea la zero a fost greșită. În timpul unui interviu cu Yahoo Finance din 27 august, Jordan Belfort a declarat că poziția sa din 2017 s-a datorat convingerii sale că un astfel de bun ar fi doar o înșelătorie, ceea ce sugerează că Bitcoin are caracteristicile unui proiect fraudulos.

„Eu chiar am urât cu adevărat industria crypto, și susțin tot ce am spus despre crypto în 2017, cu excepția unui lucru, am greșit că Bitcoin ajunge la zero, dar nu m-am uitat suficient de atent la acest bun.” a anunțat acesta.

Interesant este că fostul agent de bursă a spus că s-a răzgândit după ce și-a dat seama că Bitcoin are caracteristicile aurului digital. În acest sens, Belfort, un susținător al reglementării crypto, a adăugat că, pe măsură ce Bitcoin se maturizează, cel mai probabil se va tranzacționa ca un store of value.

Deși crede că criptomonedele se vor remarca prin management și utilitate deosebite, acesta consideră că doar Bitcoin și Ethereum sunt probabil să prospere pe termen lung. Belfort a  mai prezis că traiectoria de creștere a industriei cryptova fi similară cu boom-ul dot-com, cu unele monede digitale scăzând înainte de a crește din nou.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *